Traški duona ir džiūvėsiai

„Rinkis sveikiau“ ženklu pažymėtoje traškioje duonoje:

  • riebalų ne daugiau kaip 7 g/100 g
  • cukrų ne daugiau kaip 5 g/100 g
  • skaidulinių medžiagų ne mažiau kaip 6 g/100 g
  • druskos ne daugiau kaip 1,3 g/100 g
  • ne mažiau kaip 50 proc. miltų viso grūdo

„Rinkis sveikiau“ ženklu pažymėtoje traškioje duonoje:

  • riebalų ne daugiau kaip 7 g/100 g
  • cukrų ne daugiau kaip 5 g/100 g
  • skaidulinių medžiagų ne mažiau kaip 6 g/100 g
  • druskos ne daugiau kaip 1,3 g/100 g
  • ne mažiau kaip 50 proc. miltų viso grūdo
Ieškoma...