Ruginė ir kita duona

„Rinkis sveikiau“ ženklu pažymėtuose ruginėje duonoje:

  • riebalų ne daugiau kaip 7 g/100 g;
  • cukrų ne daugiau kaip 5 g/100 g;
  • skaidulinių medžiagų ne mažiau kaip 5 g/100 g;
  • druskos ne daugiau kaip 1,2 g/100 g;
  • ne mažiau kaip 30 proc. miltų viso grūdo;
  • ruginėje donoje ne mažiau kaip 30 proc. grūdų – rugiai.

„Rinkis sveikiau“ ženklu pažymėtuose ruginėje duonoje:

  • riebalų ne daugiau kaip 7 g/100 g;
  • cukrų ne daugiau kaip 5 g/100 g;
  • skaidulinių medžiagų ne mažiau kaip 5 g/100 g;
  • druskos ne daugiau kaip 1,2 g/100 g;
  • ne mažiau kaip 30 proc. miltų viso grūdo;
  • ruginėje donoje ne mažiau kaip 30 proc. grūdų – rugiai.
Ieškoma...