Tirštas gėrimas su gervuogėmis, avokadu, imbieru ir cinamonu
1 min. skaitymo

Saldžios gervuogės bei avokadas kartu su riešutų gėrimu, imbieru ir cinamonu yra sumaišomi iki tirštojo kokteilio konsistencijos. Šis gėrimas sušildys net ir patį lietingiausią vakarą.

Apie receptą

  • 15 min.
  • 4 asmenims
  • Paprastas
  • 462 kJ / 110 kCal vienoje porcijoje
  • 1,5 valgomojo šaukšto tarkuoto šviežio imbiero
  • 1 avokado
  • 250 g užšaldytų gervuogių
  • 400 ml riešutų gėrimo
  • 2 žiupsneliai malto cinamono

Apibarstyti (pasirinktinai)

  •  stambiai sukapotos datulės
  •  džiovintos mėlynės, razinos arba spanguolės
  •  stambiai sukapoti migdolai, lazdyno riešutai, pistacijos arba graikiniai riešutai
  •  chia sėklos

Nuskuskite imbierą ir smulkiai jį sutarkuokite. Perpjaukite avokadą perpus, išimkite iš jo kauliuką ir išskobkite minkštimą su šaukštu.

Sumaišykite imbierą, avokadą, gervuoges, riešutų gėrimą ir cinamoną tol, kol gausis tolygi masė.

Patiekite porcijiniuose dubenėliuose ir apibarstykite pasirinktu priedu.

Taip pat įdomu:

Ieškoma...