Kiaušinių makaronai „Pappardelle“ su paprika, cukinija ir alyvuogėmis
1 min. skaitymo

Švelnūs makaronai „Pappardelle“ patiekiami su kreminiu paprikų pesto padažu, kepta cukinija, sočiomis pupelėmis, sūriomis alyvuogėmis, traškiais žirneliais ir raudonais pomidorais. Tai yra skonių, spalvų ir aromatų dozė. Papuoškite makaronus salotine sultene ir skanaus!

Apie receptą

  • 30 min.
  • 4 asmenims
  • Vidutinis
  • 2700 kJ / 645 kCal vienoje porcijoje
  • 4 porcijų “Pappardelle” makaronų
  • 150 g žirnelių
  • 1 cukinija
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 skiltelė česnako
  • druska
  • pipirai
  • 1 pakuotė nepjaustytų pomidorų (apytiksliai 400 g)
  • 130 g paprikų pesto
  • 1 pakuotė virtų pupelių (apytiksliai 380 g)
  • 1 pakuotė juodų alyvuogių be kauliukų (apytiksliai 235 g)
  • 65 g salotinės sultenės
  1. Išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Nuplaukite  žirnelius ir sudėkite juos virti kartu su makaronais, likus 3 minutėms iki makaronų virimo pabaigos.
  3. Supjaustykite cukiniją kubeliais ir apkepkite ją alyvuogių aliejuje. Pridėkite išspausto česnako. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite pomidorus bei pesto ir išmaišykite.
  4. Supilkite pupeles į koštuvą, praplaukite jas po šaltu vandeniu ir leiskite vandeniui nuvarvėti.
  5. Leiskite vandeniui nubėgti nuo alyvuogių, sudėkite jas ir pupeles į padažą ir palaukite, kol mišinys sušils.
  6. Patiekite makaronus ir cukrinius žirnelius su padažu ir salotine sultene.

Taip pat įdomu:

Ieškoma...