Grilyje keptos marinuotos paprikos su petražolėmis ir aitriąja paprika
1 min. skaitymo

Išsikepkite marinuotų paprikų grilyje. Štai nuostabus receptas su petražolėmis ir aitriąja paprika. Nepaprastai skanu ir lengva paruošti. Puikus garnyras jūsų barbekiu šventei.

Apie receptą

  • 30 min.
  • 4 asmenims
  • Vidutinis
  • 364 KJ / 87 kcal vienoje porcijoje

2 didelių paprikų

1 baltojo svogūno

1 didelės česnako skiltelės

1 raudonosios aitriosios paprikos

1 ryšulėlio petražolių

1 valgomojo šaukšto raudonojo vyno acto

2 valgomųjų šaukštų aliejaus

druskos ir juodųjų pipirų

Perpjovę paprikas perpus, išimkite iš jų sėklas. Kepkite paprikas grilyje tol, kol jos suminkštės, o jų odelė pasidarys beveik juoda. Padėkite paprikas ant lėkštės, kad jos truputį atvėstų, o po to jas nulupkite.

Nulupkite svogūną ir česnaką. Svogūną supjaustykite plonais žiedais, o česnaką sutarkuokite.

Perpjovę aitriąją papriką perpus išimkite iš jos sėklas ir smulkiai ją supjaustykite. Stambiai supjaustykite petražoles.

Supjaustykite kiekvieną grilyje keptos paprikos pusę į 4 gabaliukus.

Sumaišykite paprikas, svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir petražoles su actu ir aliejumi.

Pagardinkite druska ir pipirais.

Ieškoma...