Aštrus padažas SALSA CRIOLLA
1 min. skaitymo

Šis padažas atrodo gal ir kukliai, tačiau jo skonis labai pikantiškas. Išbandykite aštrųjį padažą ant tacos ir patiekite jį kaip skanų užkandį prieš vakarienę.

Apie receptą

  • 15 min.
  • 4 asmenims
  • Paprastas
  • 537 kJ / 129 kcal vienoje porcijoje

3 raudonųjų svogūnų

2 aitriųjų raudonųjų paprikų

1 ryšulėlio petražolių

1 žaliosios citrinos

3 valgomųjų šaukštų rapsų aliejaus

Nulupkite svogūnus ir smulkiai juos supjaustykite.

Padalinkite aitriąsias paprikas perpus, išimkite iš jų sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Supjaustykite petražoles. Iš citrinos išspauskite sulčių.

Sumaišykite svogūnus, aitriąsias paprikas ir petražoles su žaliosios citrinos sultimis ir aliejumi.

Pagardinkite druska ir šviežiai maltais pipirais.

Taip pat įdomu:

Ieškoma...