Atrask vištienos subtilybes
1 min. skaitymo
Svarbu žinoti, kad...

Pasitaiko, kad pagaminta vištienos krūtinėlė būna sausoka. Norint, kad paukštiena išliktų sultinga, tereikia į verdantį vandenį įpilti šiek tiek citrinos sulčių arba obuolių acto – tai suteiks vištienai purumo ir lengvumo.

✓ Prieš gamindami atšaldytą vištieną, palaikykite ją keletą valandų vandenyje su actu. Tai suteiks švelnesnį skonį.

✓ Vištieną suvyniokite į actu suvilgtą rankšluostį – taip ją ilgiau išlaikysite šviežią.

✓ Vištienos sultinys – ne tik skanu, bet ir naudinga organizmui. Lengvai virškinama sriuba tiks silpnam skrandžiui, o sultinyje esantis lizozimas stiprins imunitetą.

Taip pat įdomu:
Ieškoma...